mMestari

mMestari on ainoa erityisesti tuotantojohdolle tehty CAD-työkalu. Siinä ei ole turhia hienouksia, vaan ainoastaan se mitä tarvitaan työmaalla.

mMestarilla pääset käsiksi sähköisessä muodossa oleviin suunnitelmiin. Sinulle paljastuu asioita, joita et paperikuvasta koskaan näe.

Seuraavassa viisi etua, jotka voit saavuttaa:

  1. Pysyt tilanteen tasalla. Sähköiset kuvat saat heti. Ne tulevat kirjaimellisesti valonnopeudella. Työmaa on edennyt jo pitkälle kun kuriiri tuo paperivedokset kopiolaitokselta muutamia päiviä myöhemmin.
  2. Vähennät virheitä. Tulostelet tapauskohtaisia detaljikuvia yllättävän helposti. Vieläpä tarkoilla mitoilla täydennettyinä. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ainakin jos yhteistä puhekieltä ei löydy.
  3. Minimoit materiaalihukan. Turhasta tavarasta on ostolaskun lisäksi maksettava myös jätteenkäsittelykulut. Varastotilakin on yleensä kortilla. Onneksi mMestari laskee tarkat massat myös kurvikkaista muodoista.
  4. Keräät tyylipisteet kotiin. Sähköisen kuvan päälle voi tehdä työmaasuunnitelmat. Näin niiden päivittäminenkin on helppoa. Tyylikkäät suunnitelmat antavat ammattimaisen vaikutelman toiminnastasi.
  5. Pääset hiukan helpommalla. Sähköinen kuva ja mMestari säästävät aikaasi. Vaikutus on oikeastaan melko merkittävä. Säästyneen ajan käytät sitten tärkeämpiin asioihin.

 

mMestari tukee omaa ammattitaitoasi. Se on täysin suomenkielinen ja nopeasti opittavissa. Kun rutiinisi helpottuvat, jää varsinaiseen työhösi enemmän aikaa. Katso itse miten tämä käytännössä tapahtuu.