mMies

Järjestelmän kehitystyö alkoi jo vuonna 1991. Teimme alusta saakka yhteistyötä rakennusliikkeiden kanssa tavoitteenamme tuottavuuden kasvu. Nyt on käytössä jo neljäs sukupolvi ja paljon on saavutettu, mutta vielä löydämme uusia mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta ja käytön helppoutta vielä entisestäänkin.

mMies on tarkoitettu mittakirvesmiehille, eikä se edellytä aiempaa kokemusta tietokoneista. Järjestelmä on täysin suomenkielinen ja niin helppokäyttöinen, että se saadaan yleensä otettua työkäyttöön jo parissa päivässä. Ominaisuudet vain kasvavat taitojen kehittyessä.

 

Kokonaisuus tukee tietoketjua, jossa suunnittelun sähköistä kuvaa hyödynnetään mittaamisessa ilman käsisyötössä tapahtuvia virheitä. Mittaussuunnittelu ja tiedonsiirto mittalaitteelle tapahtuu sähköisesti, kuten tarketiedon palautuskin. Tämä periaate näkyy jo esitekuvassa 1990-luvulta, minkä jälkeen tietoketjua on edelleen vahvistettu.

Järjestelmän avulla on rakennettu Suomessa jo useita satoja kohteita rivitalosta paperitehtaaseen. Se soveltuu eritasoisille mittalaitteille ja hyvin myös opetuskäyttöön. Nykyaikaisista huippumittalaitteistakin saa täyden hyödyn vasta kun ne kytketään osaksi tietoketjua.